Om oss

Little Bunny AS – baby og barneklær

Little Bunny AS er stiftet i 2018 som en liten nettbutikk med baby og barneklær i alderen 0-4 år. I vår nettbutikk finner du et spennende utvalg innen babysett for nyfødte av økologisk bomull, bodysuits, flotte kjoler og bukser, unike søte animal suits og mye annet for de minste og større barn. Vi fører unike klær av høyeste kvalitet. Vi selger også økologisk sengetøy for baby og større barn som er produsert av vår egen merke- Babymood. Sengetøyet kommer i flere størrelser, som passer både vogn/vugge, sprinkelseng og junior seng. Alle våre baby- og barne sengesett er laget av høy kvalitets ØKO-TEX sertifisert bomull. Det som gjør kolleksjonen unik er at alle print er håndtegnet av dyktige designere.

I tillegg har vi mye spennende innen barneinteriør, det er håndlagde kvalitets dukker, søteste babylaken fra Rookie Humans, swaddler, tepper og annet dekor til baby- og barnerom.

Vi ønsker å tilby deg gode kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris. Vi skal jobbe med å utvide tilbudet så vi setter stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros!

Stor klem,
Little Bunny